RoboCop / Робокоп (2014)
22.02.2014, 21:20


## Режисьор Хосе Падиля

## Сценарист Ник Шенк, Джошуа Зетумър

## Продуцент Ерик Нюман, Брад Фишър, Марк Ейбрахам

## В ролите : Мигел Ферер, Зак Грение, Майкъл К. Уилямс, Майкъл Кийтън, Дженифър Ел, Джей Барушел, Мариан Жан-Баптист, Джаки Ърл Хейли, Аби Корниш, Самюел Л. Джаксън, Гари Олдман, Джоел Кинаман, Ейми Гарсия

## IMDB : Линк към IMDB

## Cinefish : Линк към Cinefish.bg

## Официален сайт :Сайт

## Държава САЩ

## Година 2014

## Времетраене 118 мин.

## Език : 
Английски

## Субтитри : Български, на линка под описанието


## Резюме В „Робокоп" годината е 2028, а мултинационалният конгломерат OmniCorp е център на роботизираните технологии. Произведените от него дронове - безпилотни апарати -печелят американските войни по света, но са забранени от закона в Америка. Въпреки това, управата на корпорацията иска да въведе спорните тегнологии на вътрешния пазар и намира идеална възможност за това. 

Алекс Мърфи (Джоел Кинеман) е любящ съпруг, баща и добро ченге, което дава най-доброто от себе си, за да ограничи престъпността и корупцията в Детройт. След като е критично ранен по време на изпълнение на служебния си дълг, OmniCorp виждат своя шанс да създадат полицай - полу-човек, полу-робот. 

Докато OmniCorp вече си представят по един Робокоп във всеки град и пресмятат милиардите приходи за техните акционери, пропускат да включат в сметките си, че в машината все още живее човек!

Филмът е режисиран от бразилеца Хосе Падила. Сценарият на „Робокоп" е базиран на едноименния филм на Едуард Нюмър и Майкъл Майнер от 1987 г. и е дело на тях и Джошуа Зитумер. Продуценти са Марк Ейбрахам и Ерик Нюман.


## Снимки от филма (релийза) :      


СУБТИТРИ
Свали субтитриСвали субтитри

Category: Филми | Added by: TheDjRider
Views: 542 | Downloads: 3 | Rating: 0.0/0
Total comments: 0
avatar